Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav analýzy a chemie potravin
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Ústav analýzy a chemie potravin: Recent submissions
Previous Page
Now showing items 181-200 of 393
Next Page
Moderní postupy při přípravě kávy a jejím servírování
Bařinová, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Povrchově aktivní látky v potravinářské technologii
Holáňová, Bohdana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Víno ve výživě člověka
Vozdecká, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Aplikace biologicky aktivních látek do jogurtů
Zerzanová, Jitka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Využití a aplikace dusitanové solicí směsi ve výrobě masných výrobků
Šímová, Jarmila
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Toxické látky v potravinách
Ivičičová, Markéta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Současný stav a význam včelařství v ČR
Lesáková, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Jablečná dřeň a její použití v potravinářském průmyslu
Horáková, Marcela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Souvislost výživy s obranyschopností organismu
Konečná, Lenka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Biochemické přeměny sladu během procesu vaření piva
Špilka, Jan
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-15
)
Zdravotní, ekonomické a technologické dopady používání principů konvenience v gastronomii
Handl, Martin
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Kvasné procesy ve víně
Doležalová, Alena
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Průzkum trhu s netradičními druhy obilovin ve Zlínském a Jihomoravském kraji
Kočišová, Denisa
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Fyzikálně - chemické vlastnosti vybraných sacharidů
Zúbková, Monika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Destiláty z peckového ovoce
Neduchal, František
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Biopotraviny jako součást zdravé výživy
Doležalová, Silvie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Modelový postup výroby červeného a růžového vína
Mizeríková, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Edukační programy ve školských zařízeních - výchova ke správné výživě
Koláčková, Tereza
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Technologické vlastnosti zvěřiny a její využití v gastronomii
Valčíková, Kristýna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Význam čokolády pro výživu a zdraví člověka
Hrádková, Martina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Previous Page
Now showing items 181-200 of 393
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Community
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Community
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login