Oxid siřičitý v technologických postupech přípravy vína
Show full item record
No preview available
Title:
|
Oxid siřičitý v technologických postupech přípravy vína |
Author: |
Anetová, Katarína
|
Advisor: |
Fic, Vlastimil
|
Abstract:
|
Předmětem bakalářské práce je použití oxidu siřičitého v technologických postupech pří-pravy vína. Popisuje formy a vlastnosti oxidu siřičitého v enologii. Zaměřuje se na působení oxidu siřičitého na jednotlivé složky vína, které ovlivňují jeho kvalitu. Důraz je kladen na snížení a obmezení oxidu siřičitého při vinifikaci. V neposlední řade se zabývá vlivem oxidu siřičitého a alkoholu na zdraví konzumenta. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/24417
|
Date:
|
2013-02-11 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
A
29248
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account