Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav analýzy a chemie potravin
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Ústav analýzy a chemie potravin: Recent submissions
Previous Page
Now showing items 201-220 of 393
Next Page
Polyfenolické látky vznikající při zrání vína a jejich vliv na lidské zdraví
Kuncová, Šárka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Vliv sacharidové superkompenzace na svalovou práci při vytrvalostních sportech
Brázdil, Jiří
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Možnosti využití průtokové cytometrie ke stanovení antimikrobiálních účinků
Zicháčková, Ivana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Mikrobiologické kažení mlékárenských výrobků s vysokým obsahem mléčného tuku
Špačková, Martina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Netradiční druhy zeleniny a jejich využití v gastronomii
Zemánková, Tereza
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Faktory ovlivňující produkci medu
Polčák, Libor
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Specifika výživy dětí od narození do jednoho roku
Lukášová, Eva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Vliv půdního dusíku a fosforu na antioxidační vlastnosti plodu paprik
Hlaváčová, Irena
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Diagnostika Campylobacter spp. metodou Real-Time PCR
Janečková, Miroslava
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Antoxidacní aktivita u vybraných odrud jablek a hrušek
Kotačková, Petra
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Studium disoluce u finálního farmaceutického přípravku.
Vilášková, Markéta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Stanovení základních chemických charakteristik neobvyklých druhů rýže
Kozáčiková, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Vliv mechanického opracování surovin rostlinného původu na účinnost sterilačního zákroku
Procházková, Alena
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Stanovení flavonoidů v obilovinách spektrofotometricky
Marešová, Pavlína
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Srovnání hodnot antioxidační kapacity v netradičních druzích ovoce.
Žourková, Martina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Senzorické vlastnosti jednotlivých druhů kávy používaných v České republice
Šolcová, Iveta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Antibiotická rezistence a kolicinogenie u kmenů Escherichia coli izolovaných z potravin
Chuchmová, Martina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Sledování obsahu akrylamidu v ječmeni a sladu během technologie výroby sladu
Plátová, Monika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Kvalita fritovacích olejů v různých typech stravovacích zařízeních
Permedla, Radim
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Skríning dekarboxylázové aktivity u vybraných probiotických bakterií
Sýkorová, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Previous Page
Now showing items 201-220 of 393
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Community
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Community
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login