Jablečná dřeň a její použití v potravinářském průmyslu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Jablečná dřeň a její použití v potravinářském průmyslu

Show full item record

No preview available
Title: Jablečná dřeň a její použití v potravinářském průmyslu
Author: Horáková, Marcela
Advisor: Gálová, Jitka
Abstract: V bakalářské práci jsem se věnovala jablkům, která jsou ovocem typickým pro naše klimatické podmínky. Na začátku se v první kapitole dozvíme všeobecné informace o složení a výživové hodnotě jablek, v následujících kapitolách je již pozornost zaměřena na jablečnou dřeň a její další použití jako polotovaru při výrobě ovocných nektarů, dětských přesnídávek a ovocných pomazánek. Závěr práce je věnován legislativě zmíněných produktů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24280
Date: 2013-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A 30679


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
horáková_2013_bp.pdf 1.803Mb PDF View/Open
horáková_2013_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
horáková_2013_op.doc 93Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account