Jablečná dřeň a její použití v potravinářském průmyslu
Show full item record
No preview available
Title:
|
Jablečná dřeň a její použití v potravinářském průmyslu |
Author: |
Horáková, Marcela
|
Advisor: |
Gálová, Jitka
|
Abstract:
|
V bakalářské práci jsem se věnovala jablkům, která jsou ovocem typickým pro naše klimatické podmínky. Na začátku se v první kapitole dozvíme všeobecné informace o složení a výživové hodnotě jablek, v následujících kapitolách je již pozornost zaměřena na jablečnou dřeň a její další použití jako polotovaru při výrobě ovocných nektarů, dětských přesnídávek a ovocných pomazánek. Závěr práce je věnován legislativě zmíněných produktů. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/24280
|
Date:
|
2013-02-11 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
A
30679
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account