Enogastronomie - vstup vína do gastronomických technologií a řízení

DSpace Repository

Language: English čeština 

Enogastronomie - vstup vína do gastronomických technologií a řízení

Show full item record

No preview available
Title: Enogastronomie - vstup vína do gastronomických technologií a řízení
Author: Křivová, Tereza
Advisor: Burešová, Pavla
Abstract: Cílem práce je seznámení s charakteristikou odrůd vín pěstovaných ve Slovácké podoblas-ti, metodikou senzorického hodnocení vín a analytické metody hodnocení základních pa-rametrů tj. stanovení obsahu kyselin, zbytkového cukru a oxidu siřičitého. Další výstupem této práce je enogastronomie v praxi, tj. doporučení vybraných odrůd vín Slovácké podob-lasti s podávanými pokrmy charakteristickými pro oblast regionu Slovácka.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24401
Date: 2013-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 30840


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
křivová_2013_bp.pdf 1.459Mb PDF View/Open
křivová_2013_vp.pdf 59.48Kb PDF View/Open
křivová_2013_op.pdf 113.4Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account