Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav analýzy a chemie potravin
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Ústav analýzy a chemie potravin: Recent submissions
Previous Page
Now showing items 161-180 of 393
Next Page
Údržnost a nutriční hodnota rýže
Snopek, Lukáš
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2014-02-10
)
Porovnání počtu onemocnění Salmonellou typhimurium v letním a zimním období v ČR za období 2007/2012
Vyorálek, Ladislav
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Biologicky aktivní látky v krajových a komerčních odrůdách jabloní
Bušová, Renáta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Tokajská vína
Haasová, Zuzana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Stravovací systémy lázeňského sanatoria v Ostrožské Nové Vsi.
Machálková, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Stravovací zvyklosti a životní styl obyvatel v ČR.
Antošová, Silvie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Výživa dětí s Atopickým ekzémem
Mrázová, Zina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Historie a geografie vinařství na světové, evropské a české úrovni
Mazálková, Petra
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Technologie zpracování a sortiment liturgických vín
Trágeová, Sabina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Postoj spotřebitele ke konzumaci vín v ČR
Možnarová, Milena
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Bakterie mléčného kvašení v potravinách nemléčného původu
Palíšková, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Polotovary pokrmů z brambor
Toman, Patrik
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Významné výživové látky v cibulové zelenině
Miklas, Radek
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Problematika geneticky modifikovaného hrachu
Moudrá, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Využití hydrokoloidů při výrobě fermentovaného pečiva
Hlaváčková, Petra
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Využití enterální výživy NutrilaC u pacientů v intenzivní péči
Juránková, Marie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Oxid siřičitý v technologických postupech přípravy vína
Anetová, Katarína
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Koření používané v cukrářské výrobě
Grmolcová, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Výživa člověka při prevenci civilizačních chorob - kardiovaskulární onemocnění
Vykoukalová, Eva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Enogastronomie - vstup vína do gastronomických technologií a řízení
Křivová, Tereza
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Previous Page
Now showing items 161-180 of 393
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Community
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Community
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login