Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav analýzy a chemie potravin
Bakalářské práce
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Bakalářské práce: Recent submissions
Previous Page
Now showing items 161-180 of 244
Next Page
Obsah alkoholu a CO2 v závislosti na extraktu v jednotlivých fázích výroby piva.
Pechtorová, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Regionální potraviny ve Zlínském kraji.
Pátík, Pavel
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Zásady systémů HACCP a jeho konkrétní aplikace v potravinářských procesech
Skrzeková, Milada
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Nutriční charakteristika skořápkového ovoce a jeho využití v gastronomii
Šnajdrová, Zuzana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Zastoupení jednotlivých druhů potravin ve stravě dětí předškolního věku
Tóth, Martin
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Význam Ca a vitaminu D v lidské výživě
Kotásková, Eva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Konzumace energetických nápojů u studentů základních, středních a vysokých škol
Zamcová, Irena
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Vliv tvrdosti vody na technologie zpracování pokrmů.
Skákal, Oldřich
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Sladidla ve výživě člověka
Kopřivová, Monika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Technologie výroby specifických druhů piva
Mészáros, Marcel
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-01-06
)
Mykotoxiny v potravinách a stanovení produkce kyseliny cyklopiazonové v sýrech s bílou plísní na povrchu.
Foltýnová, Zdeňka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Vliv stravování na nárůst počtu civilizačních chorob.
Sanitrník, Dalibor
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Využití vybraných bylin v gastronomii
Czyžová, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Význam vybraných bylinných čajů
Horáková, Hana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Využití sýrů v Gastronomii
Čajková, Christelle
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Odrůdy brambor a jejich využití v gastronomii a průmyslové výrobě
Hroch, Aleš
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Autentifikace vín na základě prvkového a izotopového složení
Maňák, Martin
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Zastoupení cholesterolu v živočišných produktech a jeho význam ve výživě.
Rychlík, Antonín
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Nakládání s odpadem v hotelovém provozu a jeho vliv na životní prostředí
Martínek, Lukáš
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Doplňky stravy ovlivňující centrální nervovou soustavu
Vacová, Ivana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Previous Page
Now showing items 161-180 of 244
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Collection
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login