Autentifikace vín na základě prvkového a izotopového složení
Show full item record
No preview available
Title:
|
Autentifikace vín na základě prvkového a izotopového složení |
Author: |
Maňák, Martin
|
Advisor: |
Fišera, Miroslav
|
Abstract:
|
Cílem bakalářské práce bylo co nejblíže popsat chemické složení vína, jeho autenticitu a označování a v neposlední řadě také metody analýzy pro autentifikaci vín. Vinařských ob-lastí s různorodým složením půdy je velké množství, a proto je tolik druhů vín specifických chutí a vůní. I z těchto slov vyplývá, že je důležité si chránit jejich známky na trhu a umět potvrdit jejich autenticitu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/23129
|
Date:
|
2012-01-06 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
A
25792
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account