Zásady systémů HACCP a jeho konkrétní aplikace v potravinářských procesech

DSpace Repository

Language: English čeština 

Zásady systémů HACCP a jeho konkrétní aplikace v potravinářských procesech

Show full item record

No preview available
Title: Zásady systémů HACCP a jeho konkrétní aplikace v potravinářských procesech
Author: Skrzeková, Milada
Advisor: Matějíčková, Radmila
Abstract: V úvodu bakalářské práce se budu zabývat co je vlastně zkratka HACCP, jeho historie a zavádění HACCP (systém). Dále navazující legislativa ČR/EU. Sestavení týmu HACCP, analýza nebezpečí a stanovení CCP. Postup systému HACCP a zajištění zdravotně nezávadných (potravin) a z toho vyplývající ověřování systému HACCP X nedostatky HACCP ? vlastní a konkrétní aplikace, to je základ práce. Závěrem řešení praktických příkladů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23402
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Grade for thesis and defense: C 25528


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
skrzeková_2012_bp.pdf 1.303Mb PDF View/Open
skrzeková_2012_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open
skrzeková_2012_op.doc 94Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account