Zásady systémů HACCP a jeho konkrétní aplikace v potravinářských procesech
Show full item record
No preview available
Title:
|
Zásady systémů HACCP a jeho konkrétní aplikace v potravinářských procesech |
Author: |
Skrzeková, Milada
|
Advisor: |
Matějíčková, Radmila
|
Abstract:
|
V úvodu bakalářské práce se budu zabývat co je vlastně zkratka HACCP, jeho historie a zavádění HACCP (systém). Dále navazující legislativa ČR/EU. Sestavení týmu HACCP, analýza nebezpečí a stanovení CCP. Postup systému HACCP a zajištění zdravotně nezávadných (potravin) a z toho vyplývající ověřování systému HACCP X nedostatky HACCP ? vlastní a konkrétní aplikace, to je základ práce. Závěrem řešení praktických příkladů. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/23402
|
Date:
|
2012-01-06 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků |
Grade for thesis and defense:
|
C
25528
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account