Obsah alkoholu a CO2 v závislosti na extraktu v jednotlivých fázích výroby piva.
Show full item record
No preview available
Title:
|
Obsah alkoholu a CO2 v závislosti na extraktu v jednotlivých fázích výroby piva. |
Author: |
Pechtorová, Veronika
|
Advisor: |
Kráčmar, Stanislav
|
Abstract:
|
Cílem bakalářské práce, je seznámení se s výrobou piva, jednotlivými fázemi výroby a problematikou vzniku alkoholu a oxidu uhličitého v pivu. Dále jsou popsány jednotlivé fáze výroby, faktory a druhy kvašení ovlivňují množství alkoholu a oxidu uhličitého. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/23459
|
Date:
|
2012-01-06 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
B
25794
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account