Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav technologie potravin
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Ústav technologie potravin: Recent submissions
Previous Page
Now showing items 101-120 of 703
Next Page
Využití diabetické diety v uzavřeném systému stravování Vězeňské služby České republiky
Tesař, Václav
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Zpracování ryb a rybích výrobků
Pobořilová, Nikola
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Vliv vybraných faktorů na mikrobiologii mléka
Bena, Tereza
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček
Daňková, Iveta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Vliv vybraných hydrokoloidů na reologické vlastnosti drůbeží paštiky
Zbrožková, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Nápoje fermentované symbiotickými kulturami
Richter, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Antibiotická rezistence u enterobakterií izolovaných z potravin
Zaymlová, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Antibiotický rezistom u potravin živočišného původu
Ficeriová, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Využití biotechnologických postupů pro výrobu potravinářských barviv
Dudová, Pavlína
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Využití lipofilních vedlejších produktů ze zvěřiny na přípravu mýdel
Sanitrák, David
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Texturní vlastnosti sušenek ze zrna barevných pšenic
Hamáček, Jiří
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Možnosti využití krabičkové diety ve stravování obyvatelstva ČR
Skowronková, Nela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Charakteristika lipofilních barviv s antioxidačními účinky v potravinách
Gajárková, Jitka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Optimalizace nutričního plnění a ekonomické hodnocení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech
Rucká, Adéla
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Antimikrobiální látky produkované bakteriemi a jejich využití v potravinářství
Klapálková, Gabriela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Sledování průběhu technologických změn u trvanlivých masných výrobků
Vašíčková, Milada
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Vliv vybraných fykokoloidů a dvoustupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček
Vinklárková, Kristýna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Antimikrobní účinky medů na vybrané grampozitivní bakterie
Swaczynová, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Antibiotická rezistence u enterokoků izolovaných z potravin
Hoffmannová, Petra
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Antibiotická rezistence u enterobakterií izolovaných z potravin
Píšová, Pavlína
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Previous Page
Now showing items 101-120 of 703
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Community
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Community
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login