Využití čekankového sirupu při výrobě jemného pečiva

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití čekankového sirupu při výrobě jemného pečiva

Show full item record

No preview available
Title: Využití čekankového sirupu při výrobě jemného pečiva
Author: Huvarová, Jitka
Advisor: Burešová, Iva
Abstract: Diplomová práce se zabývá reformulací jemného pečiva. Část cukru a tuku je nahrazena čekankovým sirupem a je posuzován jeho vliv na reologické vlastnosti těsta, fyzikální a texturní vlastnosti koblih.
URI: http://hdl.handle.net/10563/53548
Date: 2022-12-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: -


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
huvarová_2023_dp.pdf 1.478Mb PDF View/Open None
huvarová_2023_op.pdf 734.4Kb PDF View/Open None
huvarová_2023_vp.pdf 734.3Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account