Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav technologie potravin
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Ústav technologie potravin: Recent submissions
Previous Page
Now showing items 81-100 of 703
Next Page
Označování vybraných komodit potravin
Vachoutová, Kristýna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Antimikrobní působení vybraných potravinářských přídatných látek na bakterie
Jaššo, Miroslav
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Hydrokoloidy a jejich vliv na vlastnosti smetanových krémů
Borek, Šimon
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Stanovení minerálních prvků v matcha čajích v závislosti na jejich přípravě a po stravitelnosti
Hebláková, Vendula
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Sledování vybraných parametrů modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
Čalová, Alice
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Vliv obsahu banánové mouky na vlastnosti mléčných dezertů
Jarošová, Eliška
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Měření tokových křivek sypkých potravin
Šimáková, Kristýna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Vliv bakterie Lacticaseibacillus casei na redukci biogenních aminů ve vybraných mléčných produktech
Sigmundová, Klára
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Mikroflóra spontánně kvašených piv
Horáková, Agáta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Texturní charakteristiky sójových bílkovin
Masič, Jakub
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Obohacení kváskového chleba o netradiční mouky
Krejsová, Andrea
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Vliv startérové kultury na vybrané parametry modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
Illík, Antonín
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Využití ozonu v potravinářském průmyslu
Gryger, Tomáš
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Charakterizace granulometrie sypkých potravin
Bartončíková, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Alternativní masné výrobky
Cahelová, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Hodnocení a ovlivnění antioxidačních vlastností extraktů kávy
Polášková, Šárka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Stanovení vlákniny a polyfenolů netradičních mouk a jejich stravitelnost
Holečková, Denisa
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Srovnání vlivu Na a K solí kyseliny fosforečné na vlastnosti šunky
Mráziková, Diana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Ovlivnění obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v extraktech rozmarýnu a oregana
Kuncová, Sabina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Vliv vybraných faktorů na kvalitu fermentovaných syrovátkových nápojů
Žák, Michal
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Previous Page
Now showing items 81-100 of 703
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Community
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Community
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login