Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky

DSpace Repository

Language: English čeština 

Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky

Show full item record

No preview available
Title: Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky
Author: Dostál, Tomáš
Advisor: Šenkýřová, Jana
Abstract: Tato práce se zabývá vlivem přídavku různých druhů hydrokoloidů na kvalitativní vlastnosti kuřecích šunek, zkoumán je i vliv fosfátu. Praktická část se věnuje výrobě dvou sad modelových vzorků kuřecích šunek s použitím různých druhů hydrokoloidů, přičemž u jedné sady byl použit fosfát, u druhé zcela eliminován. U vzorků byly provedeny analýzy: pH, hmotnostních ztrát během tepelného ošetření, reologických a texturních vlastností.
URI: http://hdl.handle.net/10563/53640
Date: 2022-12-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: -


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
dostál_2023_dp.pdf 2.252Mb PDF View/Open None
dostál_2023_op.pdf 729.2Kb PDF View/Open None
dostál_2023_vp.pdf 726.4Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account