Mikrobiologické kažení mlékárenských výrobků s vysokým obsahem mléčného tuku
Show full item record
No preview available
Title:
|
Mikrobiologické kažení mlékárenských výrobků s vysokým obsahem mléčného tuku |
Author: |
Špačková, Martina
|
Advisor: |
Doležalová, Magda
|
Abstract:
|
Tato bakalářská práce se v první části zaměřuje na mikrobiální lipázy, jejich rozdělení, vlastnosti a využití v potravinářském průmyslu. Druhá část charakterizuje případná mikrobiální rizika a mikrobiální vady při zpracování a skladování jednotlivých mléčných výrob-ků s vysokým obsahem mléčného tuku. Třetí část se zabývá metodami konzervace, pomocí kterých lze účinně zabránit růstu nežádoucím mikroorganismům u těchto výrobků. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/24118
|
Date:
|
2013-02-11 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
A
25797
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account