Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav analýzy a chemie potravin
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Ústav analýzy a chemie potravin: Recent submissions
Previous Page
Now showing items 141-160 of 393
Next Page
Vliv vlhkosti prostředí na vlastnosti sýrů holandského typu
Herberová, Věra
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2014-02-10
)
Hodnocení Kvality vína
Divoková, Linda
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2014-02-10
)
Antioxidační aktivita papriky a pepře
Dřímalová, Pavla
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2014-02-10
)
Optimalizace chromatografického dělení proteinů z mouky
Košťálová, Miroslava
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2014-02-11
)
Význam a Zpracování Aloe Vera v Potravinářském a Kosmetickém Průmyslu
Sesztáková, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2014-02-10
)
Aditiva na bázi polysacharidů upravující texturu
Radkovičová, Romana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2014-02-11
)
Výroba cereálního pečiva a jeho význam ve výživě člověka
Němcová, Lenka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2014-02-10
)
pohybová aktivita a výživa dětí mladšího školního věku
Hrudová, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2014-02-10
)
Fyziologické účinky čaje na lidský organismus
Chromá, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2014-02-10
)
Naplněnost spotřebního koše při stravování dětí školního věku
Krčová, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2014-02-10
)
Využití spektrometrických metod na stanovení technologických vlastností masa a masných výrobků
Mrázková, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2014-02-10
)
Kyselinový profil révových vín v průběhu technologického procesu
Novotná Křížková, Olga
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2014-02-10
)
Analytické metody stanovení a zastoupení těžkých kovů ve zvěřině
Lukšíčková, Lada
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2014-02-10
)
Dekarboxylázová aktivita bakterií izolovaných z moravských vín
Foltýnová, Zdeňka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2014-02-10
)
Cyklodextriny a jejich aplikace v potravinářství
Surmová, Heda
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2014-02-10
)
Produkce biogenních aminů mikroorganizmy izolovanými během procesu výroby tvarohů
Flíčková, Vlasta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2014-02-10
)
Srovnání obsahu bioaktivních látek v různých částech bylin v různých ročních obdobích
Matějková, Dagmar
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2014-02-10
)
Možnosti výroby speciálních sladů určených pro výrobu speciálních piv
Ficová, Hana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2014-02-10
)
Hodnocení antioxidační aktivity vybraných druhů koření
Bělunková, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2014-02-10
)
Srovnání obsahu bioakativních látek a těžkých kovů u hub z různých oblastí ČR
Skákal, Oldřich
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2014-02-10
)
Previous Page
Now showing items 141-160 of 393
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Community
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Community
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login