Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny v čočce

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny v čočce

Show full item record

No preview available
Title: Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny v čočce
Author: Zamcová, Irena
Advisor: Bubelová, Zuzana
Abstract: Diplomová práce se zabývá obsahem vlákniny a stravitelností u sedmi vybraných druhů čočky, jak v syrovém stavu, tak u čočky klíčené a vařené.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28792
Date: 2014-02-10
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 34522


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
zamcová_2014_dp.pdf 2.173Mb PDF View/Open
zamcová_2014_vp.doc 95Kb Microsoft Word View/Open
zamcová_2014_op.doc 98.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account