Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny v čočce
Show full item record
No preview available
Title:
|
Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny v čočce |
Author: |
Zamcová, Irena
|
Advisor: |
Bubelová, Zuzana
|
Abstract:
|
Diplomová práce se zabývá obsahem vlákniny a stravitelností u sedmi vybraných druhů čočky, jak v syrovém stavu, tak u čočky klíčené a vařené. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/28792
|
Date:
|
2014-02-10 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
34522
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account