Moderní polotovary ovoce a zeleniny pro mimosezónní zpracování
Show full item record
No preview available
Title:
|
Moderní polotovary ovoce a zeleniny pro mimosezónní zpracování |
Author: |
Popelková, Zuzana
|
Advisor: |
Valášek, Pavel
|
Abstract:
|
Hlavní část této bakalářské práce pojednává o polotovarech ovoce a zeleniny pro mimosezónní zpracování. Práce obsahuje rozdělení a složení ovoce a zeleniny, dále vhodnost jednotlivých druhů ovoce a zeleniny pro konzervování. Zvláštní pozornost je věnována výrobě a použití moderních polotovarů, které omezují zdravotní rizika. Jsou to např. mrazírenské a biologicky stabilizované polotovary, polotovary s aseptickým uchováváním. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/18385
|
Date:
|
2011-05-30 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
C
22714
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account