dc.contributor.advisor |
Valášek, Pavel
|
|
dc.contributor.author |
Popelková, Zuzana
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-11T14:47:32Z |
|
dc.date.available |
2012-03-11T14:47:32Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-30 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18385
|
|
dc.description.abstract |
Hlavní část této bakalářské práce pojednává o polotovarech ovoce a zeleniny pro mimosezónní zpracování. Práce obsahuje rozdělení a složení ovoce a zeleniny, dále vhodnost jednotlivých druhů ovoce a zeleniny pro konzervování. Zvláštní pozornost je věnována výrobě a použití moderních polotovarů, které omezují zdravotní rizika. Jsou to např. mrazírenské a biologicky stabilizované polotovary, polotovary s aseptickým uchováváním. |
cs |
dc.format |
54 s. (12 711 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
1429572 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
ovoce
|
cs |
dc.subject |
zelenina
|
cs |
dc.subject |
polotovar
|
cs |
dc.subject |
fruits
|
en |
dc.subject |
vegetables
|
en |
dc.subject |
semi-finishe
|
en |
dc.title |
Moderní polotovary ovoce a zeleniny pro mimosezónní zpracování |
cs |
dc.title.alternative |
Semi-modern fruit and vegetable for off-season processing |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Rop, Otakar |
|
dc.date.accepted |
2011-06-14 |
|
dc.description.abstract-translated |
The main part of this work deals with the preparations of vegetables and fruitout of processing season. The work includes the distribution and composition of fruit and vegetables, the suitability of fruits and vegetables for canning. Particular attention is devoted to the manufacture and use of modern preparations, which reduce health risks. These are such. reefer and biologically stable stock,semi-aseptic storage. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/144
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
22714
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-11 |
|
utb.result.grade |
C |
|