Moderní polotovary ovoce a zeleniny pro mimosezónní zpracování

DSpace Repository

Language: English čeština 

Moderní polotovary ovoce a zeleniny pro mimosezónní zpracování

Show simple item record

dc.contributor.advisor Valášek, Pavel
dc.contributor.author Popelková, Zuzana
dc.date.accessioned 2012-03-11T14:47:32Z
dc.date.available 2012-03-11T14:47:32Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/18385
dc.description.abstract Hlavní část této bakalářské práce pojednává o polotovarech ovoce a zeleniny pro mimosezónní zpracování. Práce obsahuje rozdělení a složení ovoce a zeleniny, dále vhodnost jednotlivých druhů ovoce a zeleniny pro konzervování. Zvláštní pozornost je věnována výrobě a použití moderních polotovarů, které omezují zdravotní rizika. Jsou to např. mrazírenské a biologicky stabilizované polotovary, polotovary s aseptickým uchováváním. cs
dc.format 54 s. (12 711 znaků) cs
dc.format.extent 1429572 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject ovoce cs
dc.subject zelenina cs
dc.subject polotovar cs
dc.subject fruits en
dc.subject vegetables en
dc.subject semi-finishe en
dc.title Moderní polotovary ovoce a zeleniny pro mimosezónní zpracování cs
dc.title.alternative Semi-modern fruit and vegetable for off-season processing en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Rop, Otakar
dc.date.accepted 2011-06-14
dc.description.abstract-translated The main part of this work deals with the preparations of vegetables and fruitout of processing season. The work includes the distribution and composition of fruit and vegetables, the suitability of fruits and vegetables for canning. Particular attention is devoted to the manufacture and use of modern preparations, which reduce health risks. These are such. reefer and biologically stable stock,semi-aseptic storage. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22714
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
popelková_2011_bp.pdf 1.363Mb PDF View/Open
popelková_2011_vp.doc 93Kb Microsoft Word View/Open
popelková_2011_op.doc 94Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account