Možnosti využití ABTS metody v oblasti cereálních technologií

DSpace Repository

Language: English čeština 

Možnosti využití ABTS metody v oblasti cereálních technologií

Show simple item record

dc.contributor.advisor Sumczynski, Daniela
dc.contributor.author Kufová, Gabriela
dc.date.accessioned 2012-03-10T17:44:41Z
dc.date.available 2012-03-10T17:44:41Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/17563
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá cereáliemi, jejich složením a nejvýznamnějšími obilovinami. Dále je pozornost věnována možnostem stanovení jejich antioxidační aktivity se zaměřením na metodu ABTS, uvedeno je i stanoveni antioxidační aktivity v oblasti cereálních a potravinářských technologií. cs
dc.format 47 s. cs
dc.format.extent 2013217 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject cereálie cs
dc.subject antioxidační aktivita cs
dc.subject ABTS cs
dc.subject cereals en
dc.subject antioxidant activity en
dc.subject ABTS en
dc.title Možnosti využití ABTS metody v oblasti cereálních technologií cs
dc.title.alternative Using ABTS method in cereal production en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Škrovánková, Soňa
dc.date.accepted 2011-06-14
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis deals with cereals, their structure and the best known kinds of cereals. It is focused mainly on their antioxidant activity, especially the ABTS method. It also indicates the appropriate antioxidant activity in the field of cereal and food industry technologies. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22757
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
kufová_2011_bp.pdf 1.919Mb PDF View/Open
kufová_2011_vp.doc 95.5Kb Microsoft Word View/Open
kufová_2011_op.doc 93Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account