dc.contributor.advisor |
Sumczynski, Daniela
|
|
dc.contributor.author |
Kufová, Gabriela
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-10T17:44:41Z |
|
dc.date.available |
2012-03-10T17:44:41Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-30 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/17563
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá cereáliemi, jejich složením a nejvýznamnějšími obilovinami. Dále je pozornost věnována možnostem stanovení jejich antioxidační aktivity se zaměřením na metodu ABTS, uvedeno je i stanoveni antioxidační aktivity v oblasti cereálních a potravinářských technologií. |
cs |
dc.format |
47 s. |
cs |
dc.format.extent |
2013217 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
cereálie
|
cs |
dc.subject |
antioxidační aktivita
|
cs |
dc.subject |
ABTS
|
cs |
dc.subject |
cereals
|
en |
dc.subject |
antioxidant activity
|
en |
dc.subject |
ABTS
|
en |
dc.title |
Možnosti využití ABTS metody v oblasti cereálních technologií |
cs |
dc.title.alternative |
Using ABTS method in cereal production |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Škrovánková, Soňa |
|
dc.date.accepted |
2011-06-14 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis deals with cereals, their structure and the best known kinds of cereals. It is focused mainly on their antioxidant activity, especially the ABTS method. It also indicates the appropriate antioxidant activity in the field of cereal and food industry technologies. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/144
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
22757
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-11 |
|
utb.result.grade |
A |
|