Možnosti využití ABTS metody v oblasti cereálních technologií
Show full item record
No preview available
Title:
|
Možnosti využití ABTS metody v oblasti cereálních technologií |
Author: |
Kufová, Gabriela
|
Advisor: |
Sumczynski, Daniela
|
Abstract:
|
Bakalářská práce se zabývá cereáliemi, jejich složením a nejvýznamnějšími obilovinami. Dále je pozornost věnována možnostem stanovení jejich antioxidační aktivity se zaměřením na metodu ABTS, uvedeno je i stanoveni antioxidační aktivity v oblasti cereálních a potravinářských technologií. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/17563
|
Date:
|
2011-05-30 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
22757
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account