Možnosti využití ABTS metody v oblasti cereálních technologií
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Možnosti využití ABTS metody v oblasti cereálních technologií |
Autor: |
Kufová, Gabriela
|
Vedoucí: |
Sumczynski, Daniela
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá cereáliemi, jejich složením a nejvýznamnějšími obilovinami. Dále je pozornost věnována možnostem stanovení jejich antioxidační aktivity se zaměřením na metodu ABTS, uvedeno je i stanoveni antioxidační aktivity v oblasti cereálních a potravinářských technologií. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/17563
|
Datum:
|
2011-05-30 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
22757
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet