Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav biochemie a analýzy potravin
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Ústav biochemie a analýzy potravin: Recent submissions
Previous Page
Now showing items 281-300 of 329
Next Page
Aminokyselinová skladba kulinářsky upravených bramborových hlíz
Křížková, Lenka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Stravovací návyky žáků základních škol
Rechtíková, Hana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Porovnání bio a konvenčních kojeneckých výživ
Šenková, Tereza
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Výroba destilátů v pěstitelských pálenicích na Prostějovsku
Dočkalová, Lenka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-30
)
Výskyt antibiotické rezistence u kmenů E. coli izolovaných z potravin.
Rozumková, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Vývoj obsahu aromatikých látek a volných AMK v průběhu zrání Pravých olomouckých tvarůžků
Chromečková, Martina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Druhy poskytovaných služeb ve vybraných lázeňských objektech
Večeřová, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-28
)
Gastronomie a její vývoj ve společnosti
Plochý, Pavel
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-17
)
Dekarboxylázová aktivita bakterie Serratia marcescens
Andresová, Adéla
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Změny mikrobiologických hodnot hotových jídel v průběhu skladování.
Páterková, Anna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Vliv fosforečnanů na růst vybraných potravinářsky významných bakterií
Lorencová, Eva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Nové trendy ve výrobě kynutého pečiva a chleba
Adam, Richard
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-31
)
Zhodnocení metod pro stanovení škrobu
Šutová, Hana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Adherence bakterií mléčného kvašení na vlákninu
Večeřová, Karolína
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Analytické a senzorické hodnocení čokoládových výrobků
Bartošková, Lenka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Stanovení nutričních parametrů masa hlemýždě zahradního - Helix pomatia
Stratilová, Zuzana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Obsah polyfenolických látek v závislosti na jednotlivých ročnících ve vybraných odrůdách vín
Heča, Radim
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Alternativní využití potravinářských obilovin - pěstování námele pro lékařské účely
Stočková, Věra
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-31
)
Optimalizace multiplex PCR pro současnou detekci kolicinů a mikrocinů
Janáková, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Pekárenské využití netradičních obilovin
Večeřová, Božena
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-31
)
Previous Page
Now showing items 281-300 of 329
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Community
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Community
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login