Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav biochemie a analýzy potravin
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Ústav biochemie a analýzy potravin: Recent submissions
Previous Page
Now showing items 261-280 of 329
Next Page
Fermentované masné výrobky ze skopového masa s přídavkem prebiotik
Holík, Radek
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Možnosti využití rostlinných extraktů pro snížení povrchové kontaminace chlazené drůbeže
Bantová, Alena
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Aplikace vlákniny do definovaných masných výrobků
Gajdúšková, Martina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Šokové zmrazování pečiva
Solanský, Marek
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-31
)
Stanovení vitaminu B2 v produktech z pohanky a prosa
Turečková, Hana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Výživové parametry netradičních odrůd Rakytníku řešetlákového (Hippophae rhamnoides)
Malina, Jiří
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Změny proteinů v průběhu zrání měkkých sýrů s plísní na povrchu
Bejblová, Martina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Výživa sportovců v období vrcholové přípravy
Zdráhal, Jindřich
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Potravinářský význam evropských odrůd dřínu (Cornus mas).
Smělý, Pavel
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Výživa při prevenci a léčbě jaterních onemocnění
Neoralová, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-27
)
Plnění výživových norem při stravování dětí v mateřských školách města Brna
Ludvíková, Jitka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-31
)
Návrh stravovacích služeb pro rozvoj hotelů nového typu.
Forman, Václav
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Senzorické analýzy pizz s přídavkem arabské gumy a pektinu
Dula, Tomáš
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Význam a stanovení antioxidantů v čaji
Zehnalová, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Chromatografické stanovení vitaminů skupiny B v cereáliích
Mikulková, Eva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
Olšanský, Marek
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-30
)
Sortiment kravských, kozích a ovčích mléčných produktů na českém trhu
Válková, Adriana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-31
)
Tradiční potraviny a pokrmy Slovácka
Popelková, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-30
)
Příprava a charakterizace aktivních obalových materiálů
Křížová, Táňa
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Chemické a nutriční hodnoty masa jatečných zvířat a změny masa v průběhu zrání a skladování
Jelínek, Jan
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-30
)
Previous Page
Now showing items 261-280 of 329
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Community
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Community
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login