Návrh systému řízení rizik v potravinářském podniku

DSpace Repository

Language: English čeština 

Návrh systému řízení rizik v potravinářském podniku

Show simple item record

dc.contributor.advisor Heinzová, Romana
dc.contributor.author Kordulová, Veronika
dc.date.accessioned 2022-07-15T09:24:06Z
dc.date.available 2022-07-15T09:24:06Z
dc.date.issued 2021-12-01
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/52035
dc.description.abstract Cílem této diplomové práce je vypracování metodické příručky se soupisem rizik pro potravinářský podnik Elies Food s.r.o. Teoretická část se zaměřuje na vysvětlení základních pojmů, které s řešenou problematikou souvisí, jako je riziko, obecný postup řízení rizik, klasifikace rizik a završuje ji kapitola s úvodem do problematiky řízení rizik v potravinářství. V praktické části je provedena prezentace podniku Elies Food s.r.o. Dále je provedena analýza jeho současného stavu řízení rizik. Výsledky z této analýzy budou použity k vypracování metodické příručky a bude navrženo doporučení vedoucí ke zlepšení kvality řízení rizik v podniku.
dc.format 90 s. (117 916 znaků)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Riziko cs
dc.subject Řízení rizik cs
dc.subject HACCP cs
dc.subject metoda PNH cs
dc.subject Ishikawa diagram cs
dc.subject metodická příručka cs
dc.subject Risk en
dc.subject Risk Management en
dc.subject HACCP en
dc.subject PNH Method en
dc.subject Ishikawa diagram en
dc.subject Methodological manual en
dc.title Návrh systému řízení rizik v potravinářském podniku
dc.title.alternative Proposal of a Risk Management System in a Food Company
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Vargová, Slavomíra
dc.date.accepted 2022-05-30
dc.description.abstract-translated The aim of this thesis is to develop a methodological manual with a list of risks for the food company Elies Food s.r.o. The theoretical part focuses on the explanation of basic concepts related to the issues, such as risk, the general procedure of risk management, risk classification and is completed by a chapter with an introduction to risk management in the food industry. In the practical part, the company Elies Food s.r.o. is introduced. Furthermore, an analysis of its current state of risk management is performed. The results of this analysis will used to develop a methodological manual and recommendations will be proposed to improve the quality of risk management in the company.
dc.description.department Ústav krizového řízení
dc.thesis.degree-discipline Rizikové inženýrství cs
dc.thesis.degree-discipline Risk Engineering en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Bezpečnost společnosti cs
dc.identifier.stag 62708
dc.date.submitted 2022-05-02


Files in this item

Files Size Format View Description
kordulová_2022_dp.pdf 4.719Mb PDF View/Open None
kordulová_2022_op.pdf 332.3Kb PDF View/Open None
kordulová_2022_vp.pdf 234.4Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account