Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav technologie potravin
Bakalářské práce
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Bakalářské práce: Recent submissions
Previous Page
Now showing items 101-120 of 294
Next Page
Mléčné gely vyrobené ze sušených směsí
Škubníková, Marie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Studium přípravy nových heterocyklických sloučenin vycházejících z 3-(3-hydroxypropylamino)chinolin-2,4(1H,3H)-dionů
Čechová, Kamila
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Bakterie rodu Asaia a jejich výskyt v potravinách a nápojích
Lacinová, Kamila
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy z potravin rostlinného původu
Swaczynová, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Výroba smetanových krémů typu mascarpone
Janošíková, Eva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Optimalizace výroby nefermentovaných syrovátkových nápojů
Brodíková, Radka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy z fermentovaných masných výrobků
Bábková, Dagmar
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Změny jakostních parametrů trvanlivých potravin během skladování
Červenková, Markéta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Fortifikace sýrů čedarového typu
Švejdová, Pavlína
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Vybrané vlastnosti tavených sýrů obohacené řeckým jogurtem
Vinklárková, Kristýna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Vliv technologie výroby na mikrobiologickou jakost chleba
Valentová, Helena
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Vliv přídavku transglutaminázy na srážení mléka
Tomanová, Marcela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Stanovení vybraných markerů různých druhů piv
Žilka, Martin
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Vliv surovinové skladby na vlastnosti jogurtů
Wildungová, Monika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Syntéza imidazoliových solí s adamantanovým skeletem
Sekaninová, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Stanovení těžkých kovů ve víně
Škrabalová, Martina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Faktory ovlivňující enzymatické srážení mléka
Stašková, Irena
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Význam fortifikace potravin vitaminem D
Tillerová, Markéta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Možnosti využití aminooxidáz při snižování obsahu biogenních aminů v potravinách
Náhunková, Alice
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Výskyt a využití flavonoidů v potravinách
Francová, Tereza
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Previous Page
Now showing items 101-120 of 294
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Collection
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login