Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav technologie potravin
Bakalářské práce
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Bakalářské práce: Recent submissions
Previous Page
Now showing items 121-140 of 294
Next Page
Redukce obsahu biogenních aminů bakteriemi mléčného kvašení
Horníková, Eva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Barva masa jatečných zvířat v procesu technologie zpracování
Kurková, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Využití reologických modelů v potravinářství
Dlabač, Martin
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Možnosti využití osiva potravinářské pšenice ozimé
Kundera, Vít
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Faktory ovlivňující průběh hydrolýzy proteinů při analýze aminokyselinového složení potravin
Dohnalová, Monika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Možnosti využití exopolysacharidů v mléčných výrobcích
Jelínková, Barbora
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Příprava supramolekulárních ligandů na bázi 1-[4-(1-adamantyl)benzyl]-3-alkylimidazoliových solí
Lysáčková, Zlata
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Srážení mléka při výrobě přírodních sýrů
Hrančíková, Daniela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Alimentární intoxikace
Křenková, Barbora
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Bojové dávky potravin v mimoevropských zemích
Zahradníček, Lukáš
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Polyaminy v potravinách a jejich role v živých systémech
Škrášková, Klára
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Fyzikálně - chemická charakteristika vybraných druhů medu
Dadaková, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Možnosti akcelerace zrání sýrů
Přepechalová, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Vybrané potraviny s delší dobou minimální trvanlivosti a hodnocení jejich jakosti
Vaškových, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Monitoring výskytu biogenních aminů v RAW potravinách
Bartošek, Petr
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Srovnání vybraných nutričních faktorů u svaloviny nutrie říční a kuřete
Lyčková, Aneta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Využití transglutaminázy při výrobě tvarohu
Vintr, Pavel
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Vliv procesních parametrů na jakostní ukazatele sterilovaných okurků
Jedounková, Alena
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Vliv teploty a doby skladování na viskoelastické vlastnosti vybraných smetan do kávy
Přívarová, Gabriela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Využití Ramanovy spektroskopie pro detekci a identifikaci mikroorganizmů v potravinách
Smetanová, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Previous Page
Now showing items 121-140 of 294
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Collection
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login