Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav technologie potravin
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Ústav technologie potravin: Recent submissions
Previous Page
Now showing items 61-80 of 703
Next Page
Hodnocení výtěžnosti při zpracování dravých druhů sladkovodních ryb
Pasz, Daniel
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Vybrané vlastnosti tavených sýrů s přídavkem draselných tavicích solí
Šantová, Kristýna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Vliv přípravy a mletí na vybrané fyzikálně-chemické parametry výběrových káv
Dokládalová, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Jakost těstovin skladovaných při různých teplotách
Břečková, Blanka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Bioaktivní jedlé obaly potravin rostlinného původu
Horníková, Eva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Perspektivy vývoje, výroby a aplikace želatiny do játrových paštik
Novotná, Tereza
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Průběžné monitorování fermentace rybího masa pomocí experimentálního elektronického zařízení
Starostka, Petr
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Hodnocení vybraných vlastností mladiny vyrobené za podmínek vysokého tlaku
Hostašová, Ludmila
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Základní technologické operace pro výrobky z jedlého hmyzu
Vychodil, Radek
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Vliv přídavku biologicky aktivních látek na vybrané vlastnosti veganských majonéz
Němčíková, Jiřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Technologie výroby bezlepkového piva
Petroš, Filip
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Vliv přídavku bílkovin na vlastnosti mléčných dezertů
Putalová, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Atypické pivní a sladové nápoje
Rüll, Tomáš
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Využití nových technologií pro zrání hovězího masa
Hoňka, Pavel
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Fermentované mléčné výrobky obohacené o netradiční rostlinné a živočišné komodity
Zvonková, Magdaléna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Vliv dvoustupňového přidávání vody na viskoelastické a tribologické vlastnosti taveného sýra
Vincová, Anna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Využití mléčných koncentrátů a izolátů v potravinářském průmyslu
Janalíková, Aneta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Vliv vybraných parametrů na jakost kysaných mléčných výrobků
Švandová, Monika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Skríning antibiotické rezistence u vybraných grampozitivních koků izolovaných z potravin
Huňová, Ivana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Spektrofotometrická a koloristická charakterizace barevnosti vín z oblasti Bzenec
Hůsková, Tereza
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Previous Page
Now showing items 61-80 of 703
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Community
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Community
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login