Nedávno přidané
Repozitář DSpace/Manakin
Domovská stránka DSpace
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav technologie potravin
Poslední příspěvky
Přihlásit se
|
cookies
Jazyk:
English
čeština
Ústav technologie potravin: Poslední příspěvky
Zobrazují se záznamy 1-20 z 773
další strana
Zpracování vybraných rybích nevyužitých tkání na želatiny a hydrolyzáty
Raputová, Eliška
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Modifikace texturních vlastností paštik pomocí aplikace zvěřinového kolagenu
Kočí, Tadeáš
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Výroba a vybrané parametry piva s bazalkovým semínkem
Horáčková, Tereza
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Aplikace modifikovaného tuku do játrové paštiky
Novotná, Zuzana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Sladování atypických surovin pro výrobu piva
Fišerová, Daniela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Výroba medoviny s přídavkem semen Prunus mahaleb L
Lišková, Petra
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Stanovení antioxidačního účinku významných aromatických rostlin
Hudeček, Adam
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Vybrané vlastnosti nízkoalkoholických fermentovaných nápojů vyrobených pomocí symbiotických kultur
Smejkalová, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Využití enzymů pro zlepšení kvality pečiva
Zavřel, Lukáš
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Vliv typu emulgátoru na fyzikálně-chemické vlastnosti čokoládových výrobků
Machalová, Aneta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Hodnocení nového taveného sýra s plísní na povrchu během skladování
Lyčková, Natálie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Perspektivy vývoje, výroby a aplikace želatiny z husích běháků
Doležalová, Eliška
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Molekulární typizace bakteriocinů produkovaných bakteriálními kmeny izolovanými z potravin
Salvová, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Jogurtové nápoje ochucené kombuchou z řeckého horského čaje
Minář, Patrik
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Měření tokových křivek vybraných polysacharidů a výpočet jejích tokových parametrů
Miklíková, Tereza
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Stanovení retenčních faktorů pro minerální a stopové prvky u bezlepkových vloček
Vilišová, Karolína
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Vliv vybraných faktorů na mikrobiotu kombuchy
Pančochová, Adéla
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Výživa dětí v uzavřeném systému stravování dětských domovů vybraného kraje
Urbanczyková, Ivana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Vliv vybraných faktorů na růst bakterií rodu Alicyclobacillus v ovocných šťávách
Slanicay, Gabriel
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Fyzikálně-chemické hodnocení vybraných vzorků včelích medů
Šifaldová, Lenka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Zobrazují se záznamy 1-20 z 773
další strana
Prohledat DSpace
Prohledat DSpace
V této komunite
Procházet
Vše v DSpace
Komunity a kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Tato komunita
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se