Nedávno přidané
Repozitář DSpace/Manakin
Domovská stránka DSpace
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav technologie potravin
Poslední příspěvky
Přihlásit se
|
cookies
Jazyk:
English
čeština
Ústav technologie potravin: Poslední příspěvky
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 21-40 z 773
další strana
Vliv skladování na oxidaci tuků u sušeného hovězího masa
Suchánková, Markéta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Vliv stravitelnosti na uvolňování prvků z matric hub
Bláhová, Zuzana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Faktory ovlivňující vlastnosti čerstvých sýrů vyrobených pomocí syrovátky a symbiotických kultur
Václavíková, Agáta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Processed Dairy Products with the Addition of a Fruit Component
Kumar, Akhilesh
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Mikrobiota vybraných fermentovaných nealkoholických nápojů
Sošková, Sára
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Vliv stravitelnosti na uvolňování polyfenolických látek z matrice matcha čaje
Kadlčíková, Anna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Možnosti výroby ochucených tavených mléčných výrobků
Řehánková, Natálie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Stanovení polyfenolů v průběhu růstu microgreens
Kavková, Adriana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Vliv použité mouky na kvalitu bezlepkových koblih
Jurčová, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Stanovení vybraných sladidel v nápojích Ramanovou spektroskopií
Kunčarová, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Vliv přídavku oleogelů na technologické vlastnosti masových pomazánek
Lukeštíková, Irena
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Využití aquafaby při výrobě mechanicky kypřeného pečiva
Černá, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Použití inulinu při výrobě lískooříškovo-kakaových pomazánek
Dubinová, Hana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Systém HACCP a značení potravin při výrobě rostlinných alternativ masných výrobků
Juhaňák Grabowska, Monika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Analýza mastných kyselin v ochucených sterilovaných tavených sýrech s přídavkem hydrokoloidů
Kelnar, Pavel
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Vybrané vlastnosti ovocného piva vyrobeného z netradičních druhu ovoce
Horáková, Agáta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Vliv použití různých druhů sladidel na vlastnosti oplatek
Effenbergerová, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Vliv způsobu výkrmu na složení králičího masa
Vintr, Tomáš
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Stanovení toxických prvků v rajčatech
Procházková, Klára
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2024-01-01
)
Vliv ochucujících přísad na vybrané vlastnosti veganských omáček
Cahelová, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2024-01-01
)
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 21-40 z 773
další strana
Prohledat DSpace
Prohledat DSpace
V této komunite
Procházet
Vše v DSpace
Komunity a kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Tato komunita
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se