Bezpečnost a hygiena výroby ve firmě ZD Ludmírov
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Bartošíková, Romana
|
|
dc.contributor.author |
Čujanová, Zuzana
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T23:51:08Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T23:51:08Z |
|
dc.date.issued |
2009-08-11 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/9796
|
|
dc.description.abstract |
1) Zpracujte literární rešerši vztahující se k legislativním a hygienickým standardům zpracování,výroby masa a masných výrobků 2) Provedte analýzu výrobního procesu masných výrobků ve firmě ZD Ludmírov a plnění požadavků uvedených v teoretické části bakalářské práce 3) Zpracujte SWOT analýzu pro danou firmu. Na základě analýzy současného stavu firmy formulujte doporučení a návrhy na možná zlepšení |
cs |
dc.format |
49 |
cs |
dc.format.extent |
940520 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Masný průmysl
|
cs |
dc.subject |
technologie masa
|
cs |
dc.subject |
hygiena
|
cs |
dc.subject |
bezpečnost
|
cs |
dc.subject |
HACCP
|
cs |
dc.subject |
Meat industry
|
en |
dc.subject |
meat technology
|
en |
dc.subject |
sanitation
|
en |
dc.subject |
safety
|
en |
dc.subject |
HACCP
|
en |
dc.title |
Bezpečnost a hygiena výroby ve firmě ZD Ludmírov |
cs |
dc.title.alternative |
Safety and hygiene in the production company ZOD Ludmírov |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Mráčková, Eva |
|
dc.date.accepted |
2009-09-08 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis deals with safety and hygiene in the company ZOD Ludmírov. The theoretical part of thesis addresses the meat industry and meat processing technology. The practical part includes selected characteristics of the business entity, the analysis of critical points and critical control points in the production process and SWOT analysis of company ZOD Ludmírov. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/144
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
7679
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-16 |
|
utb.result.grade |
D |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account