Kuchyňské zpracování ovoce
Show full item record
No preview available
Title:
|
Kuchyňské zpracování ovoce |
Author: |
Mňuková, Tereza
|
Advisor: |
Rop, Otakar
|
Abstract:
|
Tato bakalářská práce je se zabývá různými druhy ovoce a jejich základním zpracováním v domácnosti. Je zde uvedeno dělení ovoce i jeho anatomické a chemické složení. Ovoce ob-sahuje mnoho biologicky aktivních látek, z nichž nejdůležitější jsou vitamíny. I z tohoto dů-vodu je ovoce zařazováno do jídelníčku ve všech domácnostech. V práci jsou uvedeny i sou-časné moderní způsoby kuchyňského zpracování ovoce. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/8893
|
Date:
|
2009-08-12 |
Availability:
|
Pouze v rámci univerzity |
Department:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
B
13000
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account