Kuchyňské zpracování ovoce
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Rop, Otakar
|
|
dc.contributor.author |
Mňuková, Tereza
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T16:18:19Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T16:18:19Z |
|
dc.date.issued |
2009-08-12 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/8893
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce je se zabývá různými druhy ovoce a jejich základním zpracováním v domácnosti. Je zde uvedeno dělení ovoce i jeho anatomické a chemické složení. Ovoce ob-sahuje mnoho biologicky aktivních látek, z nichž nejdůležitější jsou vitamíny. I z tohoto dů-vodu je ovoce zařazováno do jídelníčku ve všech domácnostech. V práci jsou uvedeny i sou-časné moderní způsoby kuchyňského zpracování ovoce. |
cs |
dc.format |
48 s. |
cs |
dc.format.extent |
1909064 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
ovoce
|
cs |
dc.subject |
anatomie ovoce
|
cs |
dc.subject |
chemické složení
|
cs |
dc.subject |
konzervace
|
cs |
dc.subject |
zpracování ovoce
|
cs |
dc.subject |
fruits
|
en |
dc.subject |
anatomy of fruits
|
en |
dc.subject |
chemical constitution
|
en |
dc.subject |
conservation
|
en |
dc.subject |
fruit processing
|
en |
dc.title |
Kuchyňské zpracování ovoce |
cs |
dc.title.alternative |
Fruit processing in the kitchen |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Mlček, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2009-09-08 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis is concerned with various fruits and their basic processing in household. It is about dividing fruits and also anatomy and chemical constitution. Fruits includes a lot of biological active substances and the most important ones are vitamins. For that reason is fruits file into the bill of fare in every households. In this thesis are presented also contemporary ways of kitchen fruit processing. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
13000
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-20 |
|
utb.result.grade |
B |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account