Kuchyňské zpracování ovoce
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Kuchyňské zpracování ovoce |
Autor: |
Mňuková, Tereza
|
Vedoucí: |
Rop, Otakar
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce je se zabývá různými druhy ovoce a jejich základním zpracováním v domácnosti. Je zde uvedeno dělení ovoce i jeho anatomické a chemické složení. Ovoce ob-sahuje mnoho biologicky aktivních látek, z nichž nejdůležitější jsou vitamíny. I z tohoto dů-vodu je ovoce zařazováno do jídelníčku ve všech domácnostech. V práci jsou uvedeny i sou-časné moderní způsoby kuchyňského zpracování ovoce. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/8893
|
Datum:
|
2009-08-12 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
13000
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet