Stanovení biochemických vlastností plísní rodu Penicillium
Show full item record
No preview available
Title:
|
Stanovení biochemických vlastností plísní rodu Penicillium |
Author: |
Válková, Iveta
|
Advisor: |
Mrázek, Josef
|
Abstract:
|
Tato práce je zaměřená na stanovení biochemických vlastností plísní rodu Penicillium. První část práce je věnována historii rodu Penicillium včetně popisu konkrétních zástupců tohoto rodu a výrobě potravin, při níž se tyto plísně využívají. Druhá část je zaměřena na samotná stanovení určených biochemických vlastností, které jsou využívány při výrobě sýrů a ovlivňují průběh zrání a kvalitu výrobků. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/8236
|
Date:
|
2009-05-27 |
Availability:
|
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 27.05.2011
|
Department:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
C
12790
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account