Stanovení biochemických vlastností plísní rodu Penicillium

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stanovení biochemických vlastností plísní rodu Penicillium

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení biochemických vlastností plísní rodu Penicillium
Author: Válková, Iveta
Advisor: Mrázek, Josef
Abstract: Tato práce je zaměřená na stanovení biochemických vlastností plísní rodu Penicillium. První část práce je věnována historii rodu Penicillium včetně popisu konkrétních zástupců tohoto rodu a výrobě potravin, při níž se tyto plísně využívají. Druhá část je zaměřena na samotná stanovení určených biochemických vlastností, které jsou využívány při výrobě sýrů a ovlivňují průběh zrání a kvalitu výrobků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8236
Date: 2009-05-27
Availability: Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 27.05.2011
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: C 12790


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
válková_2009_bp.pdfBlocked 1.127Mb PDF
válková_2009_vp.doc 44Kb Microsoft Word View/Open
válková_2009_op.doc 39.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account