Stanovení biochemických vlastností plísní rodu Penicillium
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Stanovení biochemických vlastností plísní rodu Penicillium |
Autor: |
Válková, Iveta
|
Vedoucí: |
Mrázek, Josef
|
Abstrakt:
|
Tato práce je zaměřená na stanovení biochemických vlastností plísní rodu Penicillium. První část práce je věnována historii rodu Penicillium včetně popisu konkrétních zástupců tohoto rodu a výrobě potravin, při níž se tyto plísně využívají. Druhá část je zaměřena na samotná stanovení určených biochemických vlastností, které jsou využívány při výrobě sýrů a ovlivňují průběh zrání a kvalitu výrobků. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/8236
|
Datum:
|
2009-05-27 |
Dostupnost:
|
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 27.05.2011
|
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
12790
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet