dc.contributor.advisor |
Růžičková, Jana
|
|
dc.contributor.author |
Kožehubová, Lucie
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T04:44:09Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T04:44:09Z |
|
dc.date.issued |
2008-05-16 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/7643
|
|
dc.description.abstract |
1. Obecně charakterizovat vlastnosti ovoce včetně jeho taxonomie 2. Popis jádrového ovoce 3. Popis ekologických faktorů Bílých Karpat 4. Sběr vzorků odrůd krajového ovoce 5. Chemické analýzy vzorků na základní jakostní ukazatele 6. Porovnání výsledků analýz mezi krajovýcmi a tržními odrůdami |
cs |
dc.format |
74 s. |
cs |
dc.format.extent |
517900 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
jablka
|
cs |
dc.subject |
krajové odrůdy
|
cs |
dc.subject |
jakostní ukazatele jablek
|
cs |
dc.subject |
Bílé Karpaty
|
cs |
dc.subject |
apples
|
en |
dc.subject |
local varieties of fruit
|
en |
dc.subject |
the White Carphatians
|
en |
dc.title |
Vlastnosti krajových odrůd ovoce |
cs |
dc.title.alternative |
Properties of Wallachia fruits |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Rop, Otakar |
|
dc.date.accepted |
2008-06-05 |
|
dc.description.abstract-translated |
1. Desription properties of fruit and description fruits taxology 2. Desription appel fruit 3. Description ecological factors of the White Carphantians 4. Picking of regional fruit 5. Chemical analysis for general indexes of quality 6. Confrontation results of regional fruits cultivars with markets cultivars |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/202
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, hygiene and economics of food production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
8055
|
|
dc.date.assigned |
2007-11-06 |
|
utb.result.grade |
A |
|