A Business Plan for a Catering Company

DSpace Repository

Language: English čeština 

A Business Plan for a Catering Company

Show simple item record

dc.contributor.advisor Dujka, Petr
dc.contributor.author Štolcová, Terezie
dc.date.accessioned 2025-12-10T23:10:50Z
dc.date.available 2025-12-10T23:10:50Z
dc.date.issued 2025-06-24
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/59037
dc.description.abstract Tato bakalářská práce je zaměřena na vypracování podnikatelského plánu pro cateringovou společnost. Cílem je vytvořit podnikatelský plán pro založení cateringové společnosti ve Zlíně, která se bude zaměřovat nejen na přípravu klasických masových pokrmů, ale bude zohledňovat také osoby s dietami, jako jsou například vegani a vegetariáni. Teoretická část práce se zabývá základy podnikatelského plánu a podnikání, a praktická část poté aplikuje poznatky z teoretické části na vypracování konkrétního podnikatelského plánu. Praktická část zahrnuje například vypracování marketingového a finančního plánu.
dc.format 87
dc.language.iso en
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject podnikatelský plán cs
dc.subject cateringová společnost cs
dc.subject Yemek cs
dc.subject startup cs
dc.subject stravovací služba cs
dc.subject strategické plánování cs
dc.subject marketingový plán cs
dc.subject finanční plán cs
dc.subject Lean Canvas cs
dc.subject business plan en
dc.subject catering company en
dc.subject Yemek en
dc.subject startup en
dc.subject food service en
dc.subject strategic planning en
dc.subject marketing plan en
dc.subject financial plan en
dc.subject Lean Canvas en
dc.title A Business Plan for a Catering Company
dc.title.alternative A Business Plan for a Catering Company
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Horáková, Monika
dc.date.accepted 2025-09-10
dc.description.abstract-translated This bachelor's thesis focuses on the development of a business plan for a catering company. The aim is to create a plan for establishing a catering business in Zlín that will not only specialize in preparing traditional meat-based dishes but will also take into account customers with dietary restrictions, such as vegans and vegetarians. The theoretical part of the thesis deals with the fundamentals of a business plan and entrepreneurship, while the practical part applies the theoretical knowledge to the creation of a specific business plan. The practical part includes, for example, the preparation of a marketing and a financial plan.
dc.description.department Ústav moderních jazyků a literatur
dc.thesis.degree-discipline Anglický jazyk pro manažerskou praxi cs
dc.thesis.degree-discipline English for Business Administration en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Anglický jazyk pro manažerskou praxi cs
dc.thesis.degree-program English for Business Administration en
dc.identifier.stag 71990
dc.date.submitted 2025-08-13


Files in this item

Files Size Format View

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account