A Business Plan for a Catering Company
Show simple item record
| dc.contributor.advisor |
Dujka, Petr
|
|
| dc.contributor.author |
Štolcová, Terezie
|
|
| dc.date.accessioned |
2025-12-10T23:10:50Z |
|
| dc.date.available |
2025-12-10T23:10:50Z |
|
| dc.date.issued |
2025-06-24 |
|
| dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
| dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/59037
|
|
| dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce je zaměřena na vypracování podnikatelského plánu pro cateringovou společnost. Cílem je vytvořit podnikatelský plán pro založení cateringové společnosti ve Zlíně, která se bude zaměřovat nejen na přípravu klasických masových pokrmů, ale bude zohledňovat také osoby s dietami, jako jsou například vegani a vegetariáni. Teoretická část práce se zabývá základy podnikatelského plánu a podnikání, a praktická část poté aplikuje poznatky z teoretické části na vypracování konkrétního podnikatelského plánu. Praktická část zahrnuje například vypracování marketingového a finančního plánu. |
|
| dc.format |
87 |
|
| dc.language.iso |
en |
|
| dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
| dc.rights |
Bez omezení |
|
| dc.subject |
podnikatelský plán
|
cs |
| dc.subject |
cateringová společnost
|
cs |
| dc.subject |
Yemek
|
cs |
| dc.subject |
startup
|
cs |
| dc.subject |
stravovací služba
|
cs |
| dc.subject |
strategické plánování
|
cs |
| dc.subject |
marketingový plán
|
cs |
| dc.subject |
finanční plán
|
cs |
| dc.subject |
Lean Canvas
|
cs |
| dc.subject |
business plan
|
en |
| dc.subject |
catering company
|
en |
| dc.subject |
Yemek
|
en |
| dc.subject |
startup
|
en |
| dc.subject |
food service
|
en |
| dc.subject |
strategic planning
|
en |
| dc.subject |
marketing plan
|
en |
| dc.subject |
financial plan
|
en |
| dc.subject |
Lean Canvas
|
en |
| dc.title |
A Business Plan for a Catering Company |
|
| dc.title.alternative |
A Business Plan for a Catering Company |
|
| dc.type |
bakalářská práce |
cs |
| dc.contributor.referee |
Horáková, Monika |
|
| dc.date.accepted |
2025-09-10 |
|
| dc.description.abstract-translated |
This bachelor's thesis focuses on the development of a business plan for a catering company. The aim is to create a plan for establishing a catering business in Zlín that will not only specialize in preparing traditional meat-based dishes but will also take into account customers with dietary restrictions, such as vegans and vegetarians. The theoretical part of the thesis deals with the fundamentals of a business plan and entrepreneurship, while the practical part applies the theoretical knowledge to the creation of a specific business plan. The practical part includes, for example, the preparation of a marketing and a financial plan. |
|
| dc.description.department |
Ústav moderních jazyků a literatur |
|
| dc.thesis.degree-discipline |
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
cs |
| dc.thesis.degree-discipline |
English for Business Administration |
en |
| dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií |
cs |
| dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities |
en |
| dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
| dc.thesis.degree-program |
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
cs |
| dc.thesis.degree-program |
English for Business Administration |
en |
| dc.identifier.stag |
71990
|
|
| dc.date.submitted |
2025-08-13 |
|
Files in this item
|
There are no files associated with this item.
|
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account