A Business Plan for a Catering Company
Show full item record
No preview available
|
Title:
|
A Business Plan for a Catering Company |
| Author: |
Štolcová, Terezie
|
| Advisor: |
Dujka, Petr
|
|
Abstract:
|
Tato bakalářská práce je zaměřena na vypracování podnikatelského plánu pro cateringovou společnost. Cílem je vytvořit podnikatelský plán pro založení cateringové společnosti ve Zlíně, která se bude zaměřovat nejen na přípravu klasických masových pokrmů, ale bude zohledňovat také osoby s dietami, jako jsou například vegani a vegetariáni. Teoretická část práce se zabývá základy podnikatelského plánu a podnikání, a praktická část poté aplikuje poznatky z teoretické části na vypracování konkrétního podnikatelského plánu. Praktická část zahrnuje například vypracování marketingového a finančního plánu. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/59037
|
|
Date:
|
2025-06-24 |
|
Availability:
|
Bez omezení |
|
Department:
|
Ústav moderních jazyků a literatur |
|
Discipline:
|
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
Citace závěřečné práce
Files in this item
|
There are no files associated with this item.
|
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account