A Business Plan for a Catering Company
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
A Business Plan for a Catering Company |
| Autor: |
Štolcová, Terezie
|
| Vedoucí: |
Dujka, Petr
|
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce je zaměřena na vypracování podnikatelského plánu pro cateringovou společnost. Cílem je vytvořit podnikatelský plán pro založení cateringové společnosti ve Zlíně, která se bude zaměřovat nejen na přípravu klasických masových pokrmů, ale bude zohledňovat také osoby s dietami, jako jsou například vegani a vegetariáni. Teoretická část práce se zabývá základy podnikatelského plánu a podnikání, a praktická část poté aplikuje poznatky z teoretické části na vypracování konkrétního podnikatelského plánu. Praktická část zahrnuje například vypracování marketingového a finančního plánu. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/59037
|
|
Datum:
|
2025-06-24 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav moderních jazyků a literatur |
|
Studijní obor:
|
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
|
K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.
|
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet