Zavedení Lean přístupu ve firmě Burg Ocet, s.r.o.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Zavedení Lean přístupu ve firmě Burg Ocet, s.r.o.

Show full item record

No preview available
Title: Zavedení Lean přístupu ve firmě Burg Ocet, s.r.o.
Author: Hauser, David
Advisor: Heinzová, Romana
Abstract: Diplomová práce pojednává o lean přístupech v oblasti výroby. Jejím cílem je implementace štíhlých přístupů a metod na vybraném pracovišti ve společnosti působící v sektoru potravinářského průmyslu za účelem snížení plýtvání. Teoretická část představuje přehled přístupů lean managementu, dále pak rozbor filozofie Toyota Production System (TPS). Závěr teoretické části je věnován charakteristice vybraných nástrojů a metod štíhlé výroby navazující na praktickou část práce. Úvod analyticko-empirické části je tvořen seznámením čtenáře se společností Burg Ocet, s.r.o. se zmapováním procesů organizace. Následně je na základě dotazování a přímého pozorování vybráno pracoviště pro zpracování analýzy FMEA s následným rozebráním nejzávažnějších rizik prostřednictvím Ishikawova diagramu. Projektová část diplomové práce je zaměřena na snižování plýtvání zmapovaného procesu prostřednictvím nástrojů a přístupů lean managementu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/58437
Date: 2024-12-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav logistiky
Discipline: Bezpečnost logistických systémů


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account