Zavedení Lean přístupu ve firmě Burg Ocet, s.r.o.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Zavedení Lean přístupu ve firmě Burg Ocet, s.r.o.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Zavedení Lean přístupu ve firmě Burg Ocet, s.r.o.
Autor: Hauser, David
Vedoucí: Heinzová, Romana
Abstrakt: Diplomová práce pojednává o lean přístupech v oblasti výroby. Jejím cílem je implementace štíhlých přístupů a metod na vybraném pracovišti ve společnosti působící v sektoru potravinářského průmyslu za účelem snížení plýtvání. Teoretická část představuje přehled přístupů lean managementu, dále pak rozbor filozofie Toyota Production System (TPS). Závěr teoretické části je věnován charakteristice vybraných nástrojů a metod štíhlé výroby navazující na praktickou část práce. Úvod analyticko-empirické části je tvořen seznámením čtenáře se společností Burg Ocet, s.r.o. se zmapováním procesů organizace. Následně je na základě dotazování a přímého pozorování vybráno pracoviště pro zpracování analýzy FMEA s následným rozebráním nejzávažnějších rizik prostřednictvím Ishikawova diagramu. Projektová část diplomové práce je zaměřena na snižování plýtvání zmapovaného procesu prostřednictvím nástrojů a přístupů lean managementu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/58437
Datum: 2024-12-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav logistiky
Studijní obor: Bezpečnost logistických systémů


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet