Zavedení Lean přístupu ve firmě Burg Ocet, s.r.o.
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Zavedení Lean přístupu ve firmě Burg Ocet, s.r.o. |
| Autor: |
Hauser, David
|
| Vedoucí: |
Heinzová, Romana
|
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce pojednává o lean přístupech v oblasti výroby. Jejím cílem je implementace štíhlých přístupů a metod na vybraném pracovišti ve společnosti působící v sektoru potravinářského průmyslu za účelem snížení plýtvání. Teoretická část představuje přehled přístupů lean managementu, dále pak rozbor filozofie Toyota Production System (TPS). Závěr teoretické části je věnován charakteristice vybraných nástrojů a metod štíhlé výroby navazující na praktickou část práce. Úvod analyticko-empirické části je tvořen seznámením čtenáře se společností Burg Ocet, s.r.o. se zmapováním procesů organizace. Následně je na základě dotazování a přímého pozorování vybráno pracoviště pro zpracování analýzy FMEA s následným rozebráním nejzávažnějších rizik prostřednictvím Ishikawova diagramu. Projektová část diplomové práce je zaměřena na snižování plýtvání zmapovaného procesu prostřednictvím nástrojů a přístupů lean managementu. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/58437
|
|
Datum:
|
2024-12-02 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav logistiky |
|
Studijní obor:
|
Bezpečnost logistických systémů |
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
|
K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.
|
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet