Změna spotřebitelského chování v důsledku Covid-19 ve švýcarském rodinném hotelu
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Kocourek, Josef
|
|
dc.contributor.author |
Böhmová, Eva
|
|
dc.date.accessioned |
2024-07-23T13:16:53Z |
|
dc.date.available |
2024-07-23T13:16:53Z |
|
dc.date.issued |
2024-01-31 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/56471
|
|
dc.description.abstract |
Tématem diplomové práce je změna spotřebitelského chování v důsledku COVID-19 ve švýcarském rodinném hotelu. Práce je rozdělena do tří částí. Teoretická část otevírá studovanou problematiku a popisuje situaci ve Švýcarsku v období pandemie v letech 2019-2022. Speciální pozornost je zde věnována situaci v oboru hotelnictví, gastronomie a cestovního ruchu. Kromě teoretického pohledu na věc jsou zde také stanoveny metodologické zásady výzkumné části, včetně výzkumných otázek. V praktické části je nejprve představen samotný hotel na což navazuje analytická část, která obsahuje analýzu interních dat poskytnutých hotelem. Na analyzovaná data navazují individuální rozhovory s managementem hotelu a dotazníkové šetření identifikující spotřebitelské a cestovní chování potenciálních hotelových hostů během pandemie. Na základě získaných dat z teoretické a praktické části je poté navrhnut marketingový mix 7P, jako součást marketingového plánu hotelu Gletschergarten. |
|
dc.format |
97 s. (143 732 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
spotřebitelské chování
|
cs |
dc.subject |
hotel
|
cs |
dc.subject |
Švýcarsko
|
cs |
dc.subject |
turismus
|
cs |
dc.subject |
pohostinství
|
cs |
dc.subject |
Covid
|
cs |
dc.subject |
consumer behavior
|
en |
dc.subject |
hotel
|
en |
dc.subject |
Switzerland
|
en |
dc.subject |
tourism
|
en |
dc.subject |
hospitality
|
en |
dc.subject |
Covid
|
en |
dc.title |
Změna spotřebitelského chování v důsledku Covid-19 ve švýcarském rodinném hotelu |
|
dc.title.alternative |
Change in Consumer Behavior Due to COVID-19 in a Swiss Family Hotel |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Vysekalová, Jitka |
|
dc.date.accepted |
2024-05-21 |
|
dc.description.abstract-translated |
The topic of the thesis is the Change in Consumer Behavior due to COVID-19 in a Swiss Family Hotel. The thesis is divided into three parts. The theoretical part opens the studied issue and describes the situation in Switzerland during the pandemic period in 2019-2022. Special attention is paid here to the situation in the hotel industry, gastronomy, and tourism. In addition to the theoretical view, the methodological principles of the research part, including research questions, are also determined here. In the practical part, the hotel itself is first introduced, followed by the analytical part, which contains an analysis of internal data provided by the hotel. The analyzed data is followed by individual interviews with hotel management and a questionnaire survey identifying the consumer and travel behavior of potential hotel guests during the pandemic. Based on the obtained data from the theoretical and practical part, a 7P marketing mix is then proposed, as a part of the Gletschergarten hotel's marketing plan. |
|
dc.description.department |
Ústav marketingových komunikací |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Marketingová komunikace |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing Communications |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications |
en |
dc.thesis.degree-name |
Mgr. |
|
dc.thesis.degree-program |
Marketingová komunikace |
cs |
dc.identifier.stag |
68400
|
|
dc.date.submitted |
2024-04-12 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account