Změna spotřebitelského chování v důsledku Covid-19 ve švýcarském rodinném hotelu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Změna spotřebitelského chování v důsledku Covid-19 ve švýcarském rodinném hotelu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kocourek, Josef
dc.contributor.author Böhmová, Eva
dc.date.accessioned 2024-07-23T13:16:53Z
dc.date.available 2024-07-23T13:16:53Z
dc.date.issued 2024-01-31
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/56471
dc.description.abstract Tématem diplomové práce je změna spotřebitelského chování v důsledku COVID-19 ve švýcarském rodinném hotelu. Práce je rozdělena do tří částí. Teoretická část otevírá studovanou problematiku a popisuje situaci ve Švýcarsku v období pandemie v letech 2019-2022. Speciální pozornost je zde věnována situaci v oboru hotelnictví, gastronomie a cestovního ruchu. Kromě teoretického pohledu na věc jsou zde také stanoveny metodologické zásady výzkumné části, včetně výzkumných otázek. V praktické části je nejprve představen samotný hotel na což navazuje analytická část, která obsahuje analýzu interních dat poskytnutých hotelem. Na analyzovaná data navazují individuální rozhovory s managementem hotelu a dotazníkové šetření identifikující spotřebitelské a cestovní chování potenciálních hotelových hostů během pandemie. Na základě získaných dat z teoretické a praktické části je poté navrhnut marketingový mix 7P, jako součást marketingového plánu hotelu Gletschergarten.
dc.format 97 s. (143 732 znaků)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject spotřebitelské chování cs
dc.subject hotel cs
dc.subject Švýcarsko cs
dc.subject turismus cs
dc.subject pohostinství cs
dc.subject Covid cs
dc.subject consumer behavior en
dc.subject hotel en
dc.subject Switzerland en
dc.subject tourism en
dc.subject hospitality en
dc.subject Covid en
dc.title Změna spotřebitelského chování v důsledku Covid-19 ve švýcarském rodinném hotelu
dc.title.alternative Change in Consumer Behavior Due to COVID-19 in a Swiss Family Hotel
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Vysekalová, Jitka
dc.date.accepted 2024-05-21
dc.description.abstract-translated The topic of the thesis is the Change in Consumer Behavior due to COVID-19 in a Swiss Family Hotel. The thesis is divided into three parts. The theoretical part opens the studied issue and describes the situation in Switzerland during the pandemic period in 2019-2022. Special attention is paid here to the situation in the hotel industry, gastronomy, and tourism. In addition to the theoretical view, the methodological principles of the research part, including research questions, are also determined here. In the practical part, the hotel itself is first introduced, followed by the analytical part, which contains an analysis of internal data provided by the hotel. The analyzed data is followed by individual interviews with hotel management and a questionnaire survey identifying the consumer and travel behavior of potential hotel guests during the pandemic. Based on the obtained data from the theoretical and practical part, a 7P marketing mix is then proposed, as a part of the Gletschergarten hotel's marketing plan.
dc.description.department Ústav marketingových komunikací
dc.thesis.degree-discipline Marketingová komunikace cs
dc.thesis.degree-discipline Marketing Communications en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications en
dc.thesis.degree-name Mgr.
dc.thesis.degree-program Marketingová komunikace cs
dc.identifier.stag 68400
dc.date.submitted 2024-04-12


Files in this item

Files Size Format View Description
böhmová_2024_dp.pdf 13.54Mb PDF View/Open None
böhmová_2024_op.docx 120.3Kb Unknown View/Open None
böhmová_2024_vp.docx 91.24Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account