Vliv chemického složení ovoce na jeho potravinářské využití
Show full item record
No preview available
Title:
|
Vliv chemického složení ovoce na jeho potravinářské využití |
Author: |
Vinklárková, Květa
|
Advisor: |
Rop, Otakar
|
Abstract:
|
Tato bakalářská práce se zabývá ovocem, jeho chemickým složením a významem pro člověka. Další kapitoly jsou zaměřeny na popis jabloní a jablek, neboť jsou u nás nejdůležitějším a nejvíce pěstovaným ovocným druhem. Je zde stručně popsán původ dnešních jablečných odrůd, včetně těch nejdůležitějších. Čtenář se dozví o možnostech průmyslového i domácího zpracování jablek v závislosti na chemických a fyzikálních vlastnostech. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/5146
|
Date:
|
2008-06-02 |
Availability:
|
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 02.06.2013
|
Department:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
B
7823
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account