Vliv chemického složení ovoce na jeho potravinářské využití
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Vliv chemického složení ovoce na jeho potravinářské využití |
Autor: |
Vinklárková, Květa
|
Vedoucí: |
Rop, Otakar
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce se zabývá ovocem, jeho chemickým složením a významem pro člověka. Další kapitoly jsou zaměřeny na popis jabloní a jablek, neboť jsou u nás nejdůležitějším a nejvíce pěstovaným ovocným druhem. Je zde stručně popsán původ dnešních jablečných odrůd, včetně těch nejdůležitějších. Čtenář se dozví o možnostech průmyslového i domácího zpracování jablek v závislosti na chemických a fyzikálních vlastnostech. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/5146
|
Datum:
|
2008-06-02 |
Dostupnost:
|
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 02.06.2013
|
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
7823
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet