Technologie pěstování a zpracování jedlých hub a jejich využití v gastronomii

DSpace Repository

Language: English čeština 

Technologie pěstování a zpracování jedlých hub a jejich využití v gastronomii

Show full item record

No preview available
Title: Technologie pěstování a zpracování jedlých hub a jejich využití v gastronomii
Author: Zbořil, Marek
Advisor: Mlček, Jiří
Abstract: Bakalářská práce se zabývá jedlými houbami z gastronomického hlediska. Je v ní zařazena obecná charakteristika jedlých hub, technologie pěstování, zpracovaní a využití v gastronomii. Dále obsahuje životní cyklus hub, seznámení s využitelnými houbami v gastronomii, jejich sběr a konkrétní kulinářské úpravy, nápady a recepty.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42953
Date: 2018-02-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: C 48092


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
zbořil_2018_dp.pdf 2.512Mb PDF View/Open None
zbořil_2018_op.pdf 773.3Kb PDF View/Open None
zbořil_2018_vp.pdf 764.8Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account