Technologie pěstování a zpracování jedlých hub a jejich využití v gastronomii
Show full item record
No preview available
Title:
|
Technologie pěstování a zpracování jedlých hub a jejich využití v gastronomii |
Author: |
Zbořil, Marek
|
Advisor: |
Mlček, Jiří
|
Abstract:
|
Bakalářská práce se zabývá jedlými houbami z gastronomického hlediska. Je v ní zařazena obecná charakteristika jedlých hub, technologie pěstování, zpracovaní a využití v gastronomii. Dále obsahuje životní cyklus hub, seznámení s využitelnými houbami v gastronomii, jejich sběr a konkrétní kulinářské úpravy, nápady a recepty. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/42953
|
Date:
|
2018-02-02 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
C
48092
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account