Technologie pěstování a zpracování jedlých hub a jejich využití v gastronomii
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Technologie pěstování a zpracování jedlých hub a jejich využití v gastronomii |
Autor: |
Zbořil, Marek
|
Vedoucí: |
Mlček, Jiří
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá jedlými houbami z gastronomického hlediska. Je v ní zařazena obecná charakteristika jedlých hub, technologie pěstování, zpracovaní a využití v gastronomii. Dále obsahuje životní cyklus hub, seznámení s využitelnými houbami v gastronomii, jejich sběr a konkrétní kulinářské úpravy, nápady a recepty. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/42953
|
Datum:
|
2018-02-02 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
48092
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet