Technologie pěstování a zpracování jedlých hub a jejich využití v gastronomii

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Technologie pěstování a zpracování jedlých hub a jejich využití v gastronomii

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Technologie pěstování a zpracování jedlých hub a jejich využití v gastronomii
Autor: Zbořil, Marek
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá jedlými houbami z gastronomického hlediska. Je v ní zařazena obecná charakteristika jedlých hub, technologie pěstování, zpracovaní a využití v gastronomii. Dále obsahuje životní cyklus hub, seznámení s využitelnými houbami v gastronomii, jejich sběr a konkrétní kulinářské úpravy, nápady a recepty.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42953
Datum: 2018-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 48092


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
zbořil_2018_dp.pdf 2.512Mb PDF Zobrazit/otevřít None
zbořil_2018_op.pdf 773.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None
zbořil_2018_vp.pdf 764.8Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet