Projektová výuka na SOU Téma: Živočiné suroviny - maso ve výživě člověka

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projektová výuka na SOU Téma: Živočiné suroviny - maso ve výživě člověka

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kašpárková, Svatava
dc.contributor.author Davidová, Helena
dc.date.accessioned 2010-07-15T02:44:50Z
dc.date.available 2010-07-15T02:44:50Z
dc.date.issued 2007-05-25
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/3491
dc.description.abstract Cílem mé práce, není naučit fakta, nýbrž vytvořit takové vyučovací postupy, které by žákům umožnily vytvářet si bohaté strukturované vědomosti v předmětech potrviny a výživa, technologie a odborném výcviku na základě vytvořeného programu a integrace poznatků z dosavadní výuky. Poznatky z aktivního učení žáků byly ověřovány prostřednictvím pojmových map, tabulek určených k doplňování informací a souhrnných testů. Téma této bakalářské práce bylo realizováno na ISŠ -COP ve Valašském Meziříčí v gastro-oborech se zaměřením kuchař-číšník pro pohostinství. cs
dc.format 71, 6 s obr. př., 3 s. dotaz cs
dc.format.extent 689068 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject Projektová výuka cs
dc.subject projekt cs
dc.subject žák cs
dc.subject učitel cs
dc.subject klíčové kompetence cs
dc.subject RVP-rámcové vzdělávací programy cs
dc.subject Project teaching en
dc.subject project en
dc.subject student en
dc.subject teacher en
dc.subject key qualification en
dc.subject GEP-general educational programs en
dc.title Projektová výuka na SOU Téma: Živočiné suroviny - maso ve výživě člověka cs
dc.title.alternative Project teaching on the educational establis en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Chudý, Štefan
dc.date.accepted 2007-06-26
dc.description.abstract-translated The main objective of my thesis is not to teach the facts, but to create teaching methods that can help students to form rich and structured knowledge of the subjects called Foodstuff and nutrition, Technology and Vocational training according to elaborated program and information gained through their studies. Using terms and tables given for filling in the information, and writing the tests, verified knowledge obtained from teaching. The theme of my thesis was realized at ISŠ-COP Valašské Meziříčí in gastronomical departments especially "Cook-waiter for restaurants.'q en
dc.description.department Ústav pedagogických věd cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/101 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Učitelství odborných předmětů pro SŠ cs
dc.thesis.degree-discipline Secondary School Teachers' Training in Specialized Subjects en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Specializace v pedagogice cs
dc.thesis.degree-program Specialization in pedagogy en
dc.identifier.stag 4210
dc.date.assigned 2007-02-23
utb.result.grade B
local.subject vyučovací metody cs
local.subject potravinářství cs
local.subject maso cs
local.subject živočišné produkty cs
local.subject živočišné potraviny cs
local.subject teaching methods en
local.subject food industry and trade en
local.subject meat en
local.subject animal products en
local.subject food of animal origin en


Files in this item

Files Size Format View
davidová_2007_bp.pdfBlocked 672.9Kb PDF View/Open
davidová_2007_vp.doc 55.5Kb Microsoft Word View/Open
davidová_2007_op.doc 51Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account