dc.contributor.advisor |
Kašpárková, Svatava
|
|
dc.contributor.author |
Davidová, Helena
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-15T02:44:50Z |
|
dc.date.available |
2010-07-15T02:44:50Z |
|
dc.date.issued |
2007-05-25 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/3491
|
|
dc.description.abstract |
Cílem mé práce, není naučit fakta, nýbrž vytvořit takové vyučovací postupy, které by žákům umožnily vytvářet si bohaté strukturované vědomosti v předmětech potrviny a výživa, technologie a odborném výcviku na základě vytvořeného programu a integrace poznatků z dosavadní výuky. Poznatky z aktivního učení žáků byly ověřovány prostřednictvím pojmových map, tabulek určených k doplňování informací a souhrnných testů. Téma této bakalářské práce bylo realizováno na ISŠ -COP ve Valašském Meziříčí v gastro-oborech se zaměřením kuchař-číšník pro pohostinství. |
cs |
dc.format |
71, 6 s obr. př., 3 s. dotaz |
cs |
dc.format.extent |
689068 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
Projektová výuka
|
cs |
dc.subject |
projekt
|
cs |
dc.subject |
žák
|
cs |
dc.subject |
učitel
|
cs |
dc.subject |
klíčové kompetence
|
cs |
dc.subject |
RVP-rámcové vzdělávací programy
|
cs |
dc.subject |
Project teaching
|
en |
dc.subject |
project
|
en |
dc.subject |
student
|
en |
dc.subject |
teacher
|
en |
dc.subject |
key qualification
|
en |
dc.subject |
GEP-general educational programs
|
en |
dc.title |
Projektová výuka na SOU Téma: Živočiné suroviny - maso ve výživě člověka |
cs |
dc.title.alternative |
Project teaching on the educational establis |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Chudý, Štefan |
|
dc.date.accepted |
2007-06-26 |
|
dc.description.abstract-translated |
The main objective of my thesis is not to teach the facts, but to create teaching methods that can help students to form rich and structured knowledge of the subjects called Foodstuff and nutrition, Technology and Vocational training according to elaborated program and information gained through their studies. Using terms and tables given for filling in the information, and writing the tests, verified knowledge obtained from teaching. The theme of my thesis was realized at ISŠ-COP Valašské Meziříčí in gastronomical departments especially "Cook-waiter for restaurants.'q |
en |
dc.description.department |
Ústav pedagogických věd |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/101
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Učitelství odborných předmětů pro SŠ |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Secondary School Teachers' Training in Specialized Subjects |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Specializace v pedagogice |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Specialization in pedagogy |
en |
dc.identifier.stag |
4210
|
|
dc.date.assigned |
2007-02-23 |
|
utb.result.grade |
B |
|
local.subject |
vyučovací metody
|
cs |
local.subject |
potravinářství
|
cs |
local.subject |
maso
|
cs |
local.subject |
živočišné produkty
|
cs |
local.subject |
živočišné potraviny
|
cs |
local.subject |
teaching methods
|
en |
local.subject |
food industry and trade
|
en |
local.subject |
meat
|
en |
local.subject |
animal products
|
en |
local.subject |
food of animal origin
|
en |