Projektová výuka na SOU Téma: Živočiné suroviny - maso ve výživě člověka
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Projektová výuka na SOU Téma: Živočiné suroviny - maso ve výživě člověka |
Autor: |
Davidová, Helena
|
Vedoucí: |
Kašpárková, Svatava
|
Abstrakt:
|
Cílem mé práce, není naučit fakta, nýbrž vytvořit takové vyučovací postupy, které by žákům umožnily vytvářet si bohaté strukturované vědomosti v předmětech potrviny a výživa, technologie a odborném výcviku na základě vytvořeného programu a integrace poznatků z dosavadní výuky. Poznatky z aktivního učení žáků byly ověřovány prostřednictvím pojmových map, tabulek určených k doplňování informací a souhrnných testů. Téma této bakalářské práce bylo realizováno na ISŠ -COP ve Valašském Meziříčí v gastro-oborech se zaměřením kuchař-číšník pro pohostinství. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/3491
|
Datum:
|
2007-05-25 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav pedagogických věd |
Studijní obor:
|
Učitelství odborných předmětů pro SŠ |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
4210
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet