Projektová výuka na SOU Téma: Živočiné suroviny - maso ve výživě člověka
Show full item record
No preview available
Title:
|
Projektová výuka na SOU Téma: Živočiné suroviny - maso ve výživě člověka |
Author: |
Davidová, Helena
|
Advisor: |
Kašpárková, Svatava
|
Abstract:
|
Cílem mé práce, není naučit fakta, nýbrž vytvořit takové vyučovací postupy, které by žákům umožnily vytvářet si bohaté strukturované vědomosti v předmětech potrviny a výživa, technologie a odborném výcviku na základě vytvořeného programu a integrace poznatků z dosavadní výuky. Poznatky z aktivního učení žáků byly ověřovány prostřednictvím pojmových map, tabulek určených k doplňování informací a souhrnných testů. Téma této bakalářské práce bylo realizováno na ISŠ -COP ve Valašském Meziříčí v gastro-oborech se zaměřením kuchař-číšník pro pohostinství. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/3491
|
Date:
|
2007-05-25 |
Availability:
|
Pouze v rámci univerzity |
Department:
|
Ústav pedagogických věd |
Discipline:
|
Učitelství odborných předmětů pro SŠ |
Grade for thesis and defense:
|
B
4210
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account